Een vuurtafel brengt gezelligheid mee

Vuurtafels worden vaak gebruikt omdat ze over het algemeen veel gezelligheid meebrengen. Een tafelhaard gas is in principe ook een vuurtafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Bij een dergelijke vuurtafel zit een voet waarin een deurtje aanwezig is. Hierin kan de gasfles worden geplaatst. Door deze manier van opbergen van de gasfles blijft hij uit het zicht en dat is zeker zo gemakkelijk. Door het gebruik van een gasfles kan men een dergelijke haard in een hand om draai laten branden. Door het gebruik van de tafel met gashaard kan men ’s avonds langer buiten blijven zitten. Op deze manier kan men beter van een drankje en een hapje genieten ondanks dat het later in de avond wat koeler wordt. Een belangrijk voordeel van een dergelijke vuurkorf is ook dat wanneer de gasten weggaan alles weer zo opgeruimd is. Door de gaskraan af te sluiten zal het vuur zo gedoofd zijn.

In de tuin

Omdat bij een vuurtafel van http://www.vivenciavuur.com de warmte ontstaat in het midden van de tafel is het fijn om rond de vuurtafel te zitten. Een loungetafel, met in het midden de vuurkorf, is een ideale manier om te kunnen genieten van de tuin. De warmte zal worden verspreid naar alle personen die rond de tafel aanwezig zijn. Door deze manier van verwarmen is het net alsof men rond een kampvuur zit. Het kampvuureffect zorgt voor een extra gezelligheid. Bij een vuurkorf, die niet in het midden van de tafel is aangebracht, zal dat effect niet kunnen worden bereikt. Een vuurkorf die los wordt gebruikt staat vaak aan een zijde van de tafel. De warmte zal dus niet gelijkmatig over de gasten worden verdeeld. Met een dergelijke vuurkorf zal men moeten stoken met houtblokken terwijl men bij een vuurtafel, op gas, dat niet hoeft te doen. Men hoeft hierbij niet te slepen met houtblokken. Alleen even het vuurtje aansteken en iedereen voelt de warmte van het vuur.

Veiligheid

Indien u een buitenvuurtafel gebruikt moet hij het keurmerk KIWA CE hebben. Als dat het geval is dan kan men ervan uitgaan dat het een veilige vuurtafel is. Er moet bij een dergelijke vuurtafel het officiële KIWA CE keurmerk op staan. Een dergelijke vuurtafel wordt geleverd met een slang en een drukregelaar. Dit is nodig voor de aansluiting op het gas. Voor zo’n vuurhaard moet je alleen in de tafel een ruimte maken om de complete haard erin te hangen. Je kan ook extra accessoires toevoegen zoals een rooster voor de BBQ, ombouw van glas of een windvanger. Een windvanger kan gewoon los geplaatst worden.

Niet alleen een vuurtafel brengt gezelligheid ook landelijke buitenverlichting!

Categories: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>